Hirdetés

Ezek az iPhone-ok támogatják majd az iOS 14-et



|

A jelentések szerint minden olyan iPhone-ra telepíthető lesz az iOS 14, ami támogatja az iOS 13-at.

Hirdetés

Sokan várják már a következő WWDC-t és így az iOS 14 bemutatóját. A The Verifier forrásai szerint pedig már összeállt a lista azokról a készülékekről, amelyek támogatják majd az új mobil operációs rendszert. Konkrétan minden egyes iPhone és iPod touch készülékre telepíthető lesz az iOS 14, amin az iOS 13 fut. Ez pedig azt jelenti, hogy az Apple ezúttal egyetlen eszközt sem hagy ki a frissítésből, mindezt pedig az iPhonesoft forrásai is megerősítették korábban. 

Hirdetés

Ez pedig azt jelenti, hogy a 2015-ben megjelent iPhone 6S és iPhone 6S Plus újabb egy év támogatásra számíthat. Persze az iOS 14 lesz ezekre a készülékekre az utolsó frissítés, és valószínűleg az iPhone SE-re is (az eredeti modellre, amiben ugyancsak A9 chip van). Az Apple ezzel a hosszú támogatással mondhatni földbe döngöli az androidos mezőnyt, amelyben a vásárlók az 1000+ eurós vételárak mellett egyre elégedetlenebbek a rövid szoftvertámogatással. 

Az idei WWDC június 22-én kezdődik, a világjárvány miatt csak online rendezik meg. Az iOS 14 mellé új macOS, tvOS és watchOS is érkezhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.