Hirdetés

Ezért akadozott ma este az HBO GO



|

Ha nem tudtad elindítani az HBO streaming szolgáltatását, már megnyugodhatsz, itt a megoldás.

Hirdetés

Ma az esti órákban többen is azt tapasztalhatták az előfizetők közül, hogy az HBO GO átmenetileg nem volt elérhető. A hiba nem az érintett felhasználók készülékében keletkezett, hanem a szolgáltató oldalán támadtak technikai nehézségek, amelyek következményéről az HBO Magyarország a hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatta a közönséget.

Szerencsére nem maradtunk sokáig HBO-tartalmak nélkül, mert körülbelül félórával később egy frissített posztban tudatta mindenkivel a szolgáltató, hogy a filmek és sorozatok streamelésének nincs már további akadálya. Mindazonáltal azt kéri, hogy ha valaki ennek ellenére hibát tapasztal, az feltétlenül jelezze.

Hirdetés

Ti észrevettetek bármit az HBO GO rendszerének csuklásából? Kommentben nyugodtan megírhatjátok, hogy nálatok is felütötte-e a fejét a hiba, és amennyiben igen, akkor azóta minden visszazökkent-e a megszokott kerékvágásba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.