Hirdetés

Ilyen lesz a sötét Facebook Androidon



|

Egy kiszivárgott képernyőkép mutatja, hogyan fest a sötét módban működő Facebook app az androidos mobilokon.

Hirdetés

Az idei év egyik nagy trendje a sötét mód volt, ezúttal azonban nem a Google folytatja a sort az egyik újabb alkalmazásával. Ehelyett a világ egyik legnépszerűbb alkalmazásáról van most szó, amelyet több mint 5 milliárd alkalommal telepítettek az emberek, és amely elég gyakran meríti a mobilok akkuját. 

Hirdetés

Természetesen a Facebookról van szó, amelyhez ugyancsak készül a sötét mód. A Messengernek már egy ideje van sötét módja, és a Facebook weboldal is kínál ilyet.

A jelek szerint a mobilos appnál is tesztelik a sötét módot egy ideje, ugyanis a Redditre kikerült képernyőkép azt mutatja, hogy az app már néhány hónappal ezelőtt is működött sötét módban. Ahogyan megjelent a sötét mód, később úgy tűnt el, aztán végül nem tért vissza. 

A Facebook tulajdonában lévő WhatsApp szintén több eltérő verziót tesztel a sötét módhoz, és úgy tűnik, hogy az óriáscég a Facebook app esetében is eléggé elnyújtja a teszteket. Pedig sok androidos vágyik már rá, hogy sötétben kevésbé bántsa a szemeit a kezelőfelület, ráadásul AMOLED-kijelzőnél még az üzemidőn is lehet kicsit spórolni a lekapcsolt pixelek miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.