Hirdetés

Filléres, de korrekt okostelefont hoz a magyar piacra a Motorola



|

A közismert márka egy egész kedvező ajánlattal szolgál a hazánkba is megérkező Moto G04 képében.

Hirdetés

Miután a Motorola mobilos üzletága a saját hatáskörében és a Google felügyelete alatt sem tudott boldogulni az egyre zsúfoltabbá váló piacon, a kínai Lenovo közel 7 milliárd dollárért felvásárolta a márkát, és sikeresen pozicionálta újra nagyrészt megfizethető, széles tömegeknek szóló Androidos készülékek gyártójaként.

A leírás remekül passzol az eredetileg januárban leleplezett Motorola Moto G04-hez is, amely rövidesen a magyar piacra is beköszön, méghozzá a mai viszonyok között már filléresnek mondható árazással.

A gyártó belépő szintű újdonsága ugyanis 48 ezer forintról fog indulni, ezért cserébe pedig egy 6,56 hüvelykes, 90 Hz-es képfrissítésű LCD kijelzővel (720 x 1612 pixeles felbontás) szerelt mobilt kapunk, amit a nyolcmagos Unisoc T606 processzor hajt meg, és 4 GB vagy 8 GB memóriát kínál, 64 vagy 128 GB tárhely mellett.

Hirdetés

Ami a képalkotást illeti, a készülékre egyetlen, 16 megapixeles hátlapi kamera került, a Motorola viszont cserébe azt ígéri, hogy mesterséges intelligenciát is bevet az 1080p/30 fps videókat rögzítő szenzor teljesítményének felturbózására. Az előlapon egy 5 MP-es lencse felel a szelfikért, s habár ez szintén nem túl izmos, arcretusálás funkció és HDR támogatást is jár mellé, ugyancsak 1080p/30 fps videózással.

A szerény hardverhez képest kifejezetten erősnek mondható az 5000 mAh-s akkumulátor, amit legfeljebb 15 wattal tölthetünk, annak pedig még napjainkban is sokan örülhetnek, hogy a Moto G04 3,5 mm-es jack-aljzatot és microSDXC olvasót is kapott, így a régi vágású vezetékes fülesek használata és a tárhely bővítése is támogatott.

Mindent összegezve a Moto G04 ugyan több szempontból is közel áll ahhoz, ami egy okostelefon esetében az elvárható minimumnak számít, ezt viszont a kedvező árazása is tükrözi, a mobil néhány tulajdonsága pedig egészen szimpatikusnak mondható, nem is beszélve az Android 14 támogatásáról. Akinek mindez felkeltette az érdeklődését, az március 4-től repülhet rá a fekete, zöld, sárga és kék színekben támadó készülékre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.