Hirdetés

Formula 1-es játékok magyarázzák az Android 15 új funkcióit



|

Szórakozva tanulhatsz az Android 15-ről a McLaren pilótáival.

Hirdetés

Habár az Android 15 megjelenésére csak az ősz során érdemes számítani, a Google az idén sem csinál titkot belőle, hogy mit tartogat a soron következő mobil operációs rendszere, hiszen a keresőóriás már februárban megvillantotta a fejlesztőknek szánt előnézeti verziót, amit a bétateszt követett, ebből pedig folyamatosan szivárognak ki az eddig nem ismert új funkciók, köztük például az újragondolt nagyítással és a csaló appok elleni védelemmel.

Most viszont az is lehetőséget kap a tudása felfrissítésére, aki nem követi a pletykákat, a Google és a McLaren F1-es csapata ugyanis egy közös, játékos akcióban mutatja be az Android 15 legfontosabb újdonságait.

Hirdetés

A játékosságot szó szerint kell érteni, mivel a Google hat minijátékot tett közzé az Android weboldalán, melyek az Android 15 funkciói körül forognak. A McLarennel való összefogásra tekintettel egyesek F1 témájúak, így például a csaló appok elleni védelmet szimbolizálva egy versenyautóval kerülgetünk akadályokat, a bekarikázós kereséssel pedig a pályán készült fotókon kell megtalálnunk az Android kabalafiguráját. A kampányhoz egy kedvcsináló is jár a McLaren két pilótájával, Lando Norrisszal és Oscar Piastrival.

A fenti funkciók mellett a lopás elleni védelem, az AI-alapú Gemini asszisztenssel, az adatbiztonsággal és a Google Cast streaming kapcsán eszközölt fejlesztésekkel ismerkedhetünk még meg, így aki végigmegy a kínálaton, garantáltan nem marad le az Android 15 legnagyobb dobásairól. A gyorstalpaló csupán pár percet vesz igénybe, a játékok ugyanis jellemzően nagyon rövidek, mobil mellett pedig akár asztali böngészőből, egérrel is hozzáférhetők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.