Hirdetés

Gigantikus akkumulátor kerül a Xiaomi Mi Max 3-ba



|

A kiszivárgott videók alapján 6,9 hüvelykes kijelzőre és 5500 mAh-s akkumulátorra számíthatunk.

Hirdetés

Egyre közeledünk a Xiaomi Mi Max 3 bemutatójához, ennek megfelelően egyre több a szivárgás a készülékről. Vannak fotók, és nemrég két videó is előkerült a fekete és az arany verziókról. 

Hirdetés

Azt nem tudni, hogy csupán makettek vagy igazi készülékek láthatóak a videókon, ugyanakkor a dizájnról egyértelműen árulkodnak. 

A jó hír pedig az, hogy a specifikációk egy részéről is van megerősítés. Az akkumulátor hatalmas, 5500 mAh-s lesz, míg a dupla hátlapi kamera 12 és 5 megapixeles szenzorokkal dolgozik. A matrica szerint a kijelző 6,9 hüvelykes, az ujjlenyomat-olvasó pedig a hátlapra került. 

Korábbi pletykák szerint Snapdragon 636-os chipre számíthatunk, 3/4/6 GB RAM-mal és 32/64/128 GB tárhellyel. Várható egy Pro változat is, amibe már Snapdragon 710-es SoC kerülne, 20+8 megapixeles kamerákkal, illetve másodlagos szelfikamerával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.