Hirdetés

Gyorsabbá válnak az olcsó okostelefonok



|

Itt a Qualcomm Snapdragon 215 SoC, ami gyorsult hoz az olcsó androidos okostelefonok világába.

Hirdetés

Megérkezett a Qualcomm legújabb lapkája, ami ezúttal a belépőszintű okostelefonokban teljesít majd szolgálatot, és jelentős gyorsulást eredményezhet a mezőny számára. 

Hirdetés

Az elődhöz mérten a Snapdragon 215 akár 50 százalékkal jobb teljesítményt és 28 százalékkal jobb grafikát is hozhat, ráadásul a dupla hátlapi kamera is támogatott lesz az erre építő olcsó mobiloknál. 

A 64 bites chip sokkal időtállóbb, mint a 32 bites Snapdragon 212, persze azért nem olyan modern, hogy be kellene ájulnunk tőle. 4-magos, 28 nm-es technológiával készül, Adreno 308 GPU-t kínál, maximum 1560 x 720-as felbontást és 8 megapixeles dupla kamerát vagy 13 megapixeles fix kamerát támogat. A full HD-s videók rögzítése megoldott, van LTE- és dual-SIM-támogatás, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2, maximum 3 GB RAM, eMMC 4.5 és gyorstöltés is a támogatási listán. 

2019 második felében jönnek az első mobilok, amikben már Snapdragon 215 van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.