Hirdetés

Hamarosan randizhatsz a Facebookon



|

Egy országban már élesben tesztelik a Facebook randifunkcióját. Hamarosan mindenhol elérhetővé válhat az újítás.

Hirdetés

Sokan nehezen emésztették meg, hogy társkereső funkció bevezetésén gondolkozik a Facebook, egy ideje azonban tudjuk, hogy közeledik az újítás. Most Kolumbiában már éles teszt keretében használható a randifunkció. 

Hirdetés

Amennyiben minden a tervek szerint halad, akkor hamarosan világszerte elérhetővé válik a facebookos társkereső. Mivel továbbra is elképesztően sokan vannak rajta a közösségi oldalon, ezért az újítás örökre felboríthatja az online randipiacot. 

Némi jó hír, hogy a Facebook nem egy az egyben másolja le a Tindert. Nem kell majd jobbra vagy balra húzni a jelölteket, illetve a társkereső funkció csak mobilon lesz elérhető egyelőre, külön menüből, de nem külön appként. 

Természetesen a Facebook felhasználóinak nem lesz muszáj megadniuk a randiadatokat. A randis profil egyébként a keresztnevet, életkort, rövid leírást és érdeklődési kört tartalmazza. 

Írni bárkinek lehet majd, de naponta maximum 100 emberrel lehet felvenni a kapcsolatot. Androidos eszközön 12, iOS-es készüléken 9 fotót adhatunk a profilunkhoz. A beszélgetések közben sem képet, sem videót nem lehet küldeni. A keresési funkció pedig a GPS által hitelesített földrajzi tartózkodási hely 100 kilométeres körzetéből kutatja fel a párokat. A meglévő ismerősök nem kerülnek bele a listába. 

Sokan attól tartanak, hogy hamarosan kezdődik az újabb adatgyűjtési rémálom. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.