Hirdetés

Hivatalos videón a Google hajtogatós telefonja



|

A szivárogtatók után végre a keresőóriás is megvillantotta a hamarosan érkező Pixel Foldot.

Hirdetés

A Google a jövő héten tartja meg az éves I/O fejlesztői konferenciát, amelyhez közeledve sűrűsödnek a pletykák az eseményen bemutatásra kerülő termékekről, köztük a középkategóriás Pixel 7a mobillal, a Nest Locator Tag Bluetooth-követővel és a cég első hajtogatós telefonjával, a Pixel Folddal.

Az utóbbit már idejekorán kiszivárgott gyári rendereken és egy videón is láthattuk, most viszont maga a Google döntött úgy, hogy még az ünnepélyes leleplezés előtt megoszt róla a világgal egy látványos anyagot.

Hirdetés

A Pixel Store weboldalán és a Twitteren is közzétett videóban minden oldalról és minden formájában megfigyelhetjük a hajtogatós újdonságot. A képsorok visszaigazolják, hogy az eddig kiszivárgott anyagok nem tévedtek, a keresőóriás valóban egy Galaxy Z Fold-szerű, kisebb tabletté alakítható mobilt szállít.

A Google ugyanakkor még nem ment bele a technikai részletekbe, így itt továbbra is a pletykákra kell támaszkodnunk. Ezek alapján a Pixel Fold kihajtott állapotban egy 7,6 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítésű OLED kijelzőn tárja elénk a tartalmakat, míg a készüléket becsukva egy 5,8 hüvelykes, szintén 120 Hz-es OLED panelt néz majd vissza ránk. A burkolat alatt nagy valószínűséggel a Google Tensor G2-es SoC dolgozik, a készülék pedig a videón is látható "porcelán" és "szén" színekben lesz kapható.

A Pixel Fold induló árát 1400-1800 dollárra (470-610 ezer forint) saccolják a jól értesült madárkák, az értékesítés pedig valamikor júniusban veheti kezdetét. Az információk megerősítésére, vagy cáfolatára már csak néhány napot kell várnunk, a leleplezésnek keretet adó I/O konferencia ugyanis május 10-én veszi kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.