Hirdetés

Hatalmas siker a Honor V30, de rejtély, hogy nálunk megjelenik-e valaha



|

100 000 darabbal készült első körben a Honor: 3 másodperc alatt mindent elkapkodták.

Hirdetés

A Honor csak nemrég mutatta be a V30 és V30 Pro okostelefonjait, és Kínában meg is tartotta az első villámvásárt. Az előrendelésekre egy ideje lehetett regisztrálni, és úgy néz ki, hogy erre szükség is volt. 

Hirdetés

Az első készlet ugyanis 100 000 darabból állt, és ennyi okostelefont három másodperc alatt elkapkodtak. A Huawei saját boltja mellett több nagy online kereskedő is kínálta eladásra a készülékeket. 

Sajnos a Kirin 990-re építő csúcsmobilok csak Kínában vannak piacon, és továbbra sem egyértelmű, hogy valaha megjelenhetnek-e a globális piacon. Egy ideje úgy nézett ki, hogy Amerika végre rendezi a Huawei ügyét, de pár napja még bizonytalanabb a jövőbeli támogatás, mint valaha. 

A Honor V30 és V30 Pro pedig nagyszerű készülékek, 5G-vel, három hátlapi kamerával, 6,57 hüvelykes kijelzővel és fúrt szelfikamerákkal. A vételáruk a hazai piacukon 6/128 GB-os kivitelben csak 425 és 500 eurónak megfelelő összeg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.