Hirdetés

Frappánsan megtrollkodták az iPhone-ra várókat



|

Már ülnek az Apple Store-ok előtt a fanatikus hívők, hogy mindenkinél korábban ölelhessék magukhoz a legújabb iPhone-ok valamelyikét. Az egyik vetélytárs pedig gondolt egyet és odaszúrt, ahová kell.

Hirdetés

Már bevált gyakorlatnak tűnik, hogy az új iPhone-ok árusításának napja előtt a legfanatikusabb rajongók szépen sorba állnak a hivatalos Apple boltok előtt. És persze ülnek vagy épp fekszenek, mivel az elsőségért sokszor napokig kell szobrozni, és még olyanokból is akad jó adag, akik képesek másoknak súlyos összegeket fizetni, akik kiállják (és -ülik és -fekszik) helyettük a sort. Így történik épp ez Szingapúrban is, ahol zseniális trollok jelentek meg.

Hirdetés

A tömeg mellett megjelenőket a Huawei küldte, ez már a logózott pólójukról is látszott, de nem csak annyi volt a céljuk, hogy a felirattal provokálják a várakozókat. Ehelyett ingyen powerbankokat osztogattak az elcsigázott iPhone-fanoknak: a jó erős, 10 000 mAh kapacitású úti töltőket olyan papír borítékokban adták át, amiben a SuperCharge külső akku mellett egy kis üzenetet is elrejtettek ezzel a szöveggel:

"Tessék, egy power bank. Szükséged lesz rá. Üdvözlettel: Huawei"

A trollkodás már csak azért is találó, mert ugyan az Apple igyekezett titokban tartani, mekkora akkumulátorokkal szerelték fel az új iPhone-okat, azért csak kiderült, hogy egyik modell sem lett ezen a téren túl izmos: az XS Max 3174 mAh, a sima XS 2658 mAh, az XR pedig 2942 mAh kapacitású áramfofrrást kapott.

A gyártók egymás közötti csipkelődése és különféle odamondogatások nem ritkák, de az ilyen jellegű trollkodás valahol tényleg jól sülhet el, hiszen nem csak céltalan szájkaratéban merült ki, hanem tényleg kaptak is valamit az ellentábor tagjai. Ráadásul a jelek szerint tényleg fogják is használni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.