Hirdetés

Itt egy használható és elképesztően olcsó AMD Ryzen processzoros PC



|

Van egy Ryzen CPU-ra építő mini PC, aminek a neve nem túl beszédes, de a hardver és a vételár kombinációja elképesztően jó ajánlatnak számít.

Hirdetés

Bár a nagy kínai áruházakban egyre több a tech termék, azt csak ritka esetekben ajánljuk, hogy valaki ilyen forrásból vásárolja meg a következő számítógépét. Most mégis akad egy mini PC, amire érdemes odafigyelni, és esetleg megfontolni. A Tbao MN 25 Mini PC név ugyanis elsőre riasztónak hathat, azonban a hardvert és a vételárat megvizsgálva a Banggoodon keresztül forgalmazott gép mindjárt bomba ajánlattá változik. Ráadásul a Tbao név tőlünk keletre egy ismert márka, tehát nem egy névtelen gyártó ajánlatáról van szó. Az MN25-ös gépük pedig talán a legolcsóbb AMD Ryzen processzoros PC az egész piacon. 

Hirdetés

Aki nagyítóval keres, az persze talál elképesztően gyenge Ryzen CPU-val és 4 GB RAM-mal szerelt gépeket olcsóbban, de azok már a Windows 10 kényelmes használatához sem elegek. Az MN25 azonban kellően erős és időtálló , ugyanis van benne egy 4-magos, 8-szálas AMD Ryzen 5 2500U processzor, 8 GB RAM és egy 256 GB-os NVMe SSD, ezzel pedig máris lepipálta a mini PC-k nagyját hardverben és erőben. 

Az integrált Vega 8 grafika videoszerkesztéshez és fotószerkesztéshez is elég lehet, pozitívum a hat USB port, a DisplayPort és a HDMI, az audiocsatlakozók, 802.11ac-s WiFi, a gigabites Ethernet és a 128 x 128 x 50 mm-es elképesztően kompakt ház. A 65 wattos külső táppal dolgozó PC a monitor hátuljára is rögzíthető. A legjobb az egészben, hogy ezt október 31-ig kicsivel több mint 107 000 forintért adják, az esetleges vámokon és hosszabb szállítási időn pedig segíthet valamennyit, hogy a gyártó a [BGmn2501] kuponnal még 70 dollárnyi összeget enged az akciós vételárból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.