Hirdetés

Két fontos dolog is kiderült a OnePlus 5-ről



|

Marad az előlapi ujjlenyomat-olvasó, belül pedig egy Snapdragon 835-ös lapka dolgozik majd.

Hirdetés

Továbbra is megosztja az embereket, hogy elöl vagy hátul legyen egy okostelefon ujjlenyomat-olvasója, de tény, hogy mindkét megoldásnak vannak előnyei. A Huawei, a Google, az LG és a Samsung hátra teszi a szenzort, az Apple, az HTC és a OnePlus előre. 

Hirdetés

Liu Zuotu, a OnePlus ügyvezetője és társalapítója most a Weibón nyilvánosan is megerősítette, hogy a OnePlus 5 nem szakít a hagyományokkal, és ezúttal is előlapi ujjlenyomat-olvasót kínál majd a cég zászlóshajója. 

A OnePlus mindemellett azt is megerősítette, hogy a OnePlus 5-ben a Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkakészlete dolgozik majd. Ez van a Samsung Galaxy S8-ban is (vagy egy egyenértékű Exynos SoC). 

A OnePlus hibátlanul sima teljesítményt ígér. Korábban azt is elárulta a cég, hogy a OnePlus 5 kamerájának a fejlesztésében a mobilfotózás értékelésében is etalon DxO szakemberei segítettek. 

A pletykák szerint heteken belül bemutatkozik az idei zászlóshajógyilkos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.