Hirdetés

Kiderült, mi lesz azon Citromail fiókokkal, amelyek felhasználói nem akarnak fizetni



|

Érdemes átnézni a regisztrációkat, mielőtt az új tulajdonos drasztikusat lép.

Hirdetés

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy fizetőssé válik a Citromail. Ez persze nem volt mindenkinek meglepetés: a Central Médiacsoport még tavaly adta el a szolgáltatás jogait a norvég Fjordmail Internationalnek, akik kizárólag előfizetős rendszerben üzemeltetik a saját szolgáltatásaik, akkor azonban nem sokan kapták fel a fejüket a hír hallatán.

A héten azonban minden mainstream médiumban is erről beszéltek, noha konkrétum még nem sok volt.

Hirdetés

A Telex derítette ki az üzemeltetőtől, hogy pontosan mire is számíthatnak azok, akik nem akarják kifizetni a havi 2000 forintos előfizetési díjat. Ha valaki április 12-ig nem fizet elő, egy 90 napos türelmi időszakban még reaktiválhatja a fiókját, ugyanakkor ha ezt nem teszi meg, a levelek küldésére és fogadására nem lesz lehetősége, a fiókhoz nem férhet hozzá. A türelmi időszak lejárta után a fiókok a tartalmukkal együtt véglegesen törlődnek.

Érdemes tehát átnézni, hogy milyen szolgáltatásokba regisztrálhattunk esetleg ilyen címmel, mert az átállást követően nem férünk majd hozzá a megerősítő emailekhez sem. A törléssel felszabaduló felhasználóneveket csak 12 hónap után lehet majd regisztrálni, ami alapvetően lehetőséget adna a visszaélésre, de mivel egyébként sem sokan használták a szolgáltatást, ennek az esélye gyakorlatilag nulla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.