Hirdetés

Kijavíthatja elődje legnagyobb hibáját a Nintendo Switch 2



|

Ha ezt tényleg meglépi a konzolgyártó, azzal jelentősen megkönnyítené a döntést a váltást fontolgató játékosok számára.

Hirdetés

Hordozhatósága és a Nintendo-rajongók igényeit gondosan lefedő exkluzív játékkínálata sokak szemében varázsolta vonzóvá a Switchet, mely jó úton halad afelé, hogy minden idők legnagyobb példányszámban eladott konzolját, vagyis a PlayStation 2-t is megelőzze. Akadnak azonban olyan tulajdonságai is a Nintendo gépének, amelyekre nem feltétlenül lehet büszke a japán konzolgyártó.

Az utóbbiak közé tartozik az elavult hardver, ami rendszerint fájdalmas, szabad szemmel is jól látható kompromisszumokra kényszeríti a multiplatform játékok fejlesztőit, de ugyancsak fekete pontot érdemel a cég a visszafelé kompatibilitás teljes hiánya miatt. Bizony e tekintetben a konkurencia mögött kullog a Nintendo.

Hirdetés

Egy friss jelentés alapján ezt az imént említett hiányosságot is orvosolhatja a Switch 2, a portugál Universo Nintendo ugyanis nem kevesebbet állít, mint hogy az új konzol gond nélkül futtatni tudja majd a Switch játékait, sőt mi több, még azt is lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy a rendelkezésükre álló több erőforrást kihasználva jobb teljesítményt (nagyobb felbontás, gyorsabb képfrissítés stb.) csikarjanak ki belőlük.

Hogy még izgatottabbak legyenek a rajongók, az X do Controle podcast legutóbbi adása igaznak nevezte azokat a pletykákat, amelyek szerint a jövő héten sor kerül 2024 első Nintendo Direct bemutatójára, ahol végre hivatalosan is beharangozhatják az új hardver márciusi leleplezését.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.