Hirdetés

Kövess minket a Viberen, hogy ne maradj le a legfontosabb híreinkről, cikkeinkről és egyéb tartalmainkról!



|

Elindult a PCW Viber csatornája, amire már fel is iratkozhatsz az értesítésekért.

Hirdetés

Az elmúlt időszak a PCW életében a folyamatos és szükséges megújulásról szólt: amíg lehetett, életben tartottuk a nyomtatott lapot, de a búcsúja nem jelentette azt, hogy olvasóinknak le kellett mondaniuk a lapozgatás élményéről, hiszen átvette a helyét a PCW Max szolgáltatáscsomag, melynek sok más mellett részét képezi a havonta megjelenő digitális magazin. De nemrégiben testvéroldalainkhoz, a GS-hez és a ComputerTrendshez hasonlóan elhagytuk korábbi nevünket, és ezzel még nem értünk a változások végére.

Egy ideje megfigyelhető, hogy a számtalan felhasználó szemében az internettel egyenlő Facebook annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani feltörekvő riválisaival - köztük a fiatalabb generációkat magához csábító TikTokkal -, addig-addig módosított a tartalomtípusok priorizálásán, mígnem már kevesebb bejegyzést látunk a hírfolyamban az általunk követett oldalaktól és személyektől, mint hirdetést vagy ajánlott posztot, és ezzel együtt a hírek is a háttérbe szorultak.

Hirdetés

Éppen ezért hoztuk létre Viber csatornánkat, amelyre feliratkozva garantáltan nem maradsz le a nap legfontosabb híreiről és más PCW-s tartalmairól, mivel így nem leszel kiszolgáltatva a teljesen kiszámíthatatlan algoritmusnak, amelyik ötletszer dobálja eléd a posztokat, előnyben részesítve a fizetett hirdetéseket.

Csatlakozni pofonegyszerűen tudtok a linkre kattintva, és mivel a Viber alkalmazás éppúgy elérhető asztali PC-n, mint mobilon, mindig megkapod az értesítéseket. Három-négy üzenetnél többet nem kívánunk küldeni naponta, nem az a cél, hogy az agyatokra menjünk, hanem hogy azokat a híreket, cikkeket, videókat, amelyek tényleg fontosak, amelyekről biztosan nem akartok lemaradni, eljuttassuk hozzátok.

Hálásak vagyunk, amiért eddig is velünk tartottatok és olvastok minket, és még hálásabbak leszünk, ha maradtok és ugyanígy tesztek a jövőben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.