Hirdetés

Itt egy hordozható hangszóró, ami jól is szól, és nem is drága - most pláne



|

A LAMAX Storm1 jelenleg az egyik legnagyobb teljesítménnyel rendelkező bluetooth hangszóró a piacon, ami akár ajándékba is a tiéd lehet, ha előfizetsz a PCW Max év végi akciójának keretében.

Hirdetés

Még van annyira jó idő, hogy nem fagyunk oda a kerti székhez, pláne akkor, ha tűz köré ülünk és úgy sütögetünk. Az ilyen összejöveteleket is feldobhatja egy bluetooth hangszóró, de már nyárra készülve is jó ötlet lehet most megvenni - elvégre közeleg a karácsony. A PCW Max előfizetői akciójában a LAMAX Storm1 is a tiéd lehet, ha ezt választod előfizetésed mellé, amihez digitális magazin, reklámmentesség, és számos extra jár - alább bemutatjuk a terméket, a promóció részleteit pedig a linken találod!

Mi kell ahhoz, hogy egy bluetooth hangszóró kiemelkedjen a többi közül? Például az, hogy ne recsegjen, ne úgy szóljon, mintha befőttes üvegbe tetted volna, könnyű legyen hordozni és használni. A Storm1, ami egy nem is olyan apró Bluetooth hangszóró, nemcsak a 40 wattos teljesítménye miatt különleges, hanem azért is, mert egy másik Storm1-gyel párba állítva valódi sztereó hangzást is kaphatsz - ezzel a funkcióval egyébként más LAMAX termékek is kompatibilisek.

Bemutatónk alanya ideális választás zenehallgatás mellett filmnézésre is, sőt a beépített mikrofon segítségével akár még telefonálásra is tudod használni.

Hirdetés

Indulhat a buli!

A telefonok, táblagépek és notebookok hangszórói nem éppen a remek hangminőségükről híresek, sőt egy sor olyan monitor is kapható a piacon, amelyekben a beépített hangszóró elég gyatrán szól. Ha szeretnéd felturbózni eszközeidet, a LAMAX Storm1 Turquoise-ra számíthatsz. 40 wattos teljesítményével az egyik legerősebb bluetooth hangszóró a mobil kategóriában, amely ráadásul strapabíró kialakítással rendelkezik, így nemcsak a négy fal között, hanem a szabadban, akár vízparton is bevetheted. Köszönhetően az IP67-es készülékháznak, a hangszóró nemcsak a fröccsenő folyadékot bírja, 30 percig ellenáll még akkor is, ha vízbe meríted. A gumírozott felületnek hála továbbá az ütéseket is elég jól viseli. A 40 wattos teljesítmény persze önmagában még semmit nem jelent, az viszont igen, hogy a hangszóró relatíve kis mérete ellenére telt mélyhangok megszólaltatására képes. Sőt, más LAMAX hangszórókkal párosítva a sztereó hangzást is megoldhatod.

Természetesen a Storm1-nek saját akkumulátora is van, ez feltöltésenként nagyjából 15 órányi zenehallgatásra elegendő energiát tárol - persze ez függ attól is, hogy milyen hangerővel használod. A hangszóró a telefonnal vagy notebookkal bluetooth 5.0 kapcsolaton kommunikál, amely akár 15 méteres távolságból is stabil minőséget biztosít. Működik azonban a töltéshez használt USB Type-C csatlakozó is, ha a hangszórót PC-hez kapcsolod, régebbi kütyükkel pedig - mintegy utolsó mentsvárként - a 3,5 colos jack csatlakozót használhatod ki analóg kapcsolatra. Meglepetés extraként a Storm1 kapott egy microSD-kártyahelyet is, az ide behelyezett mSD kártyákról is képes lejátszani a zenéket a hangfal.

Szerezd meg ajándékba!

A LAMAX Storm1 Turquoise BT hangszórót a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Ultimate éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra, és itt ezt a csomagajánlatot választani. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.