Hirdetés

Lefagy az iPhone X kijelzője, ha kimész a hidegbe



|

Az Apple javítást ígér: addig azonban az iPhone X nem barátja a hideg időjárásnak.

Hirdetés

Nehéz olyan zászlóshajót mondani az androidos mezőnyből, amivel több apró baj volt, mint a Google Pixel 2 XL-lel. Az Apple valószínűleg nem irigyelte meg a negatív reklámot, de a sorba most az iPhone X is beállt. 

Hirdetés

Az iPhone X készülékek tulajdonosai ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy hirtelen hőmérsékletváltozáskor az eszköz érintőképernyője lefagy. Mit jelent ez a gyakorlatban? Elég kimenni az ajtón a szabadba. 

A fagypont körüli hőmérsékletet nem díjazza a méregdrága okostelefon, a kijelző másodperceken keresztül nem reagál az érintésekre. Az eszköz zárolása, majd újbóli feloldása megoldja a gondokat, ami azonban elég idegesítő lehet. 

Az Apple elismerte a problémát. A hiba szoftveres eredetűnek tűnik, ugyanis ilyen hőmérsékletek mellett az iPhone X még a kezelési útmutatója alapján is bátran használható. Vagyis egy kis fagyos levegő elvileg még nem teszi tönkre az iPhone X-et. 

Az Apple szoftveres javítást ígért az iPhone X hibájára, ugyanakkor leszögezte, hogy a lefagyás csak néhány másodpercig tart, utána ismét reagál a kijelző az érintésekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.