Hirdetés

Rengeteg hivatalos infó érkezett az LG Velvet mobilról



|

A G szériát leváltó modell csak május 7-én debütál hivatalosan, de az LG majdnem mindent előre elmondott róla.

Hirdetés

Az LG már megerősítette, hogy május 7-én mutatja be azt a mobilt, amely az erős középkategóriában versenyez majd, és egyben le is zárja az eddigi G szériás készülékek sorát. Érdekes, hogy bár inkább névtelen szivárogtatók előzetes információihoz szoktunk egy-egy mobil megjelenése előtt, most maga az LG ment elébe a dolgoknak, és szinte mindent előre elárult az új modellről. A Velvet fehér, szürke, zöld és "naplemente" színekben érkezik, tényleg 5G-képes lesz a Snapdragon 765G lapka miatt, illetve valóban 4300 mAh-s akkumulátor kerül bele. 

Hirdetés

A készülék 8 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kínál majdf, a 6,8 hüvelykes Cinema FullView kijelzője pedig 20,5:9-es képaránnyal rendelkezik. Hátulra három kamerát építenek, a 48 megapixeles fő szenzor alá 8 megapixeles ultraszéles és 5 megapixeles mélységérzékelő kamera jut (ez utóbbinak az első vélemények nem örültek túlzottan, hiszen ez a funkció szoftveresen pótolható, a telefotós lencse viszont így hiányzik). A fő szenzor sajnos nem kap majd optikai stabilizációt. 

Szintén hiányzik majd a Velvetből az LG védjegye, a Quad DAC, tehát a korábban megjelent LG csúcskészülékekben használt hi-fi digitális-analóg átalakító, amely a mobilok átlagához képest kifejezetten valósághű, nagyfelbontású hang előállítására képes. Ez viszont egyelőre még nem hivatalos, tehát lehet reménykedni, hogy mégis beépítik. Az viszont hivatalos, hogy lesz hozzá érintőtoll (itt éppen LG Stylus Pen néven), valamint második kijelzővel felszerelt Dual Screen tok, ezeket azonban külön lehet majd megvenni.

Már csak az árra volnánk igazán kíváncsiak, hiszen kis szépséghibákkal bár, de a Velvet egy erős középkategóriás készüléknek tűnik, amely jól eltalált árazással akár újra erősíthetne az LG szebb napokat is látott mobilos pozícióin a mostanában irtózatosan túlárazott prémium kategóriás versenytársak mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.