Hirdetés

Magyarországra is érkezik a Lenovo gamer táblagépe



|

A PC-s és a telefonos játék között hidat képező Lenovo Legion Tab a vállalat ígérete szerint kiemelkedő játékélményt nyújt majd.

Hirdetés

A globális kütyüpiac majd' negyedét magáénak tudó kínai Lenovo az elmúlt években szinte mindent megtett azért, hogy eleget tegyen a vásárlói igényeknek, és árban is versenyképes maradjon. A világ legnagyobb PC-gyártójaként elért sikerekre építve folyamatosan kulcsfontosságú területeket fejlesztő vállalat júniusban jelenteti meg gamereknek tervezett táblagépét.

Az eszköz egy 8,8 hüvelykes QHD+ androidos gaming tablet, amely kimondottan az olyan játékosok számára készült, akik napi szinten több eszközt is használnak. A Legion Tab stílusos kialakítással, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 mobil platformmal, LPDDR5X memóriával és fejlett Legion ColdFront: Vapor technológiával büszkélkedhet.

Hirdetés

Az eszköz többet nyújt annál, mint amit elvárhatunk egy átlagos tablettől: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4nm-es processzorának és a 12 GB LPDDR5X memóriának köszönhetően kiemelkedő teljesítményt nyújt, úgy, hogy még a szokásosnál is kompaktabb, hiszen 76 mm vékony, és mindössze 350 gramm súlyú.

A Lenovo Legion Tab 256 GB-os beépített tárhelynek köszönhetően számos játék tárolására ad lehetőséget, és akár további, 1 TB-os kártyákat támogató microSD foglalattal bővíthető. A 144 Hz-es, 8,8 hüvelykes QHD+ Lenovo PureSight játékkijelző várhatóan pazar látványt fog nyújtani, így bármely Android-kompatibilis játékot élesen és tisztán jeleníti meg, és az integrált haptikus rendszer is segít fokozni a játékélményt.

A Lenovo új termékét egy fontos innováció fogja védeni egy hasonló kütyüknél gyakori problémától. A Legion ColdFront: Vapor termikus megoldása egy nagyméretű hőelvezető kamrával segít megelőzni a táblagép túlmelegedését, ami három üzemmódban is lehetséges: Beast mód a fanatikusoknak, Balanced mód a ráérősöknek és Energy Saving mód azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék minél hosszabbra nyújtani az egy töltéssel történő használatot.

A töltés egy a Qualcomm Quick Charge 3.03 technológiával ellátott USB-C porton keresztül lehetséges, ami akár 45 W-os töltést is tud fogadni. Egyébként az USB-C port a DisplayPort 1.4 támogatásnak köszönhetően külső kijelzők csatlakoztatását is lehetővé teszi.

A Lenovo Legion Tab tökéletesen illeszkedik a Lenovo Legion ökoszisztémába, és zökkenőmentes integrációt kínál a többi Legion készülékkel. A Lenovo Freestyle4 segítségével a játékosok könnyedén megoszthatják a tartalmakat a Lenovo Legion Tab és egy másik Lenovo Legion laptop között, dinamikus kapcsolattal javítva a játékélményt az eszközökön keresztül. A táblagép kompatibilis a Lenovo Legion monitorokkal, headsetekkel, billentyűzetekkel és egerekkel.

Ami a táblagép további jellemzőit illeti, az újdonság 6550 mAh Li-Ion Polymer akkumlátorral,  és két USB-C csatlakozóval érkezik, melyekből az egyik gyorstöltésre is alkalmas. A készülék Wi-Fi 6E és Bluetooth 5.3-as szabványt használ a kommunikáció során.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.