Hirdetés

Megvan az első 100 millió követővel rendelkező TikTok-oldal



|

Az elképesztő számot nagyjából másfél év alatt sikerült elérni és a csatorna magasan kiemelkedik nézőszámok terén, hiszen a második helyezett 30 millió követővel kevesebbet tud felmutatni.

Hirdetés

Az első 100 millió követőt/feliratkozót felmutató csatorna mindig fontos mérföldkő, hiszen nem csak a tartalomgyártó, de a platform sikerét is mutatja. Most a TikTok is elérte azt a népszerűséget, hogy elbüszkélkedhessen az százmilliós csatornájával. Az elképesztő számot Charli D'Amelio tudta produkálni, aki táncos videóival elképesztően gyorsan vált a TikTok legnépszerűbb előadójává.

D'Amelio 2019 májusában osztotta meg első videóját, ami azt jelenti, hogy nagyjából másfél év kellett ahhoz, hogy teljesen letarolja a videomegosztót. Ez remekül jelzi, hogy milyen elképesztő növekedésre számíthatunk a TikToktól, pláne, ha megnézzük más platformokon mennyi idő alatt sikerült elérni ezt a számot.

Hirdetés

A YouTube-on elsőként PewDiePie lépte át a 100 milliós álomhatárt; ő 2010-ben kezdte a karrierjét, így 9 évébe telt, mire összegyűjtött ennyi feliratkozót. Twitteren Katy Perrynek sikerült elérni a mérföldkövet, ami a csatlakozása utáni nyolcadik évben történt. Profilban talán az Instagram áll a legközelebb a TikTokhoz, azonban még a Facebook képmegosztó platformján is 5 évbe telt, mire Selena Gomez elsőként elbüszkélkedhetett 100 millió követőjével.

@charlidamelio

dc @prncssbrit

♬ original sound - brittyn

Charli D'Amelio sikere egyébként a TikTokon is kiemelkedő, ugyanis a második legnépszerűbb előadó, Addison Rae 69,6 millió, míg a harmadik, Zach King 52,8 millió követővel rendelkezik a cikk megírásának pillanatában.

A 16 éves lány sikerére természetesen már más médiumok is felfigyeltek, így már szerepelt a 2020-as SuperBowl egyik reklámjában, és az a hír járja, hogy családjával hamarosan egy realityt is elindítanak valamelyik amerikai tévécsatornán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.