Hirdetés

Menetrend szerint érkezett a OnePlus 7T Pro csúcsmobil



|

Európában az új OnePlus 7T Pro és a kedvezőbb árú OnePlus 7T egyaránt kapható lesz.

Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott a OnePlus 7T Pro, amellyel kapcsolatban minden a várakozásoknak megfelelően alakult. Snapdragon 855 Plus chip dübörög a felújított kiadásban, ami elvileg 15 százalékkal jobb grafikus teljesítményt ígér. 

Hirdetés

A kijelző ugyanúgy 90 Hz-es, RAM-ból 8 GB, tárhelyből 256 GB jár. A többi konfigurációt kivonták a forgalomból, ettől fentebb csak a 12 GB RAM-mal szerelt McLaren Edition van. 

Szintén változás a Warp Charge 30T megléte, vagyis a gyorstöltés 23 százalékkal gyorsabb, mint az elődmodellnél. A 16 megapixeles szelfikamera nem változott, a hátsó kamerarendszer azonban makrómódot kapott. 

A McLaren Edition az extra RAM mellett dizájnban más, illetve egy puha alcantara tok jár mellé. 

A készülék jövő hét csütörtöktől kapható, 760 euróért. A McLaren Edition november 5-én érkezik, 860 eurós áron. A sima 7T pedig október 17-től lesz kapható, 600 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.