Hirdetés

Menő füles, autós kamera, perifériaszett vagy okosotthon-kiegészítő – válaszd ki, melyiket szeretnéd ajándékba kapni



|

Mindenki szeret ajándékot kapni, mi pedig adakozó kedvünkben vagyunk, sőt: most azt is kiválaszthatod, melyik a leghasznosabb számodra!

Hirdetés

Gyakran egy-egy, kisebb kiegészítő, mondjuk egy periféria, egy fülhallgató vagy egy okoseszköz óriásit lendít kényelmeden és tökéletesen passzol mobilodhoz, laptopodhoz, vagy éppen a lakásodba beszerelt okoseszközökhöz. Ezt tartottuk szem előtt mi is, amikor legújabb, nyári PC World Max előfizetői akciónkhoz kiválogattuk a választható ajándékokat. Akciónk keretében az éves előfizetés mellé most te választhatod ki, melyik kütyü a leghasznosabb a számodra!

Ötféle ajándék

Elstartolt a nyár, amihez tökéletesen passzol több választható ajándékunk is, de előbb nézzük, mit kapsz, mint új előfizetőnk. A PC World Max felületén minden zárt kapu megnyílik előtted, ami a havonta megjelenő, lapozható, letölthető PC World magazin mellett magában foglalja a teljes hirdetésmentességet is a www.pcworld.hu oldalon, illetve testvérlapjainknál is (www.gamestar.hu, www.computerworld.hu, www.zoldpalya.hu).

Hirdetés

Adataid és készülékeid biztonságáról is gondoskodunk, minden hónapban ESET és G Data védelmi szoftverekhez kapsz licenckulcsot, amelyeket PC-n és akár mobilon is használhatsz. A PC World Max elzárt cikkeit, elemzéseit is megkapod, sőt, részt vehetsz a havonta megújuló kvízünkben, ahol tárgynyereményekért kell válaszolni néhány egyszerűbb számítástechnikai kérdésre. Szintén eléred IT-szótárunkat, amiben a szakzsargont dekódoljuk számodra és a Segélyvonal szolgáltatásunkat is igénybe veheted, ahol személyre szabottan igyekszünk megoldani felmerülő IT-problémáidat, vagy segíteni téged vásárlási tanáccsal. Mindezek mellett most egy ajándékot is választhatsz magadnak!

Tesla okos biztonsági kamera 360 (2022): Ha úgy tervezed, hogy nyáron huzamosabb időre távol leszel lakásodtól, különösen fontos, hogy biztonságból néha hazapillanthass, hogy minden rendben van-e. A Tesla okoskamerát beüzemelni gyerekjáték, ráadásul képes az általad előre beállított eseményeknél mobilodon azonnal értesíteni is.

Sbox ajándékcsomag 1 és 2: Nyáron több idő jut kikapcsolódásra, ám azzal is számolnod kell, hogy a notebookok rosszabbul bírják a nagy meleget. Az Sbox kétféle csomagjában több hasznos kiegészítőt is találsz, így az USB 3.0-s kártyaolvasó mellett profi képernyőtisztítót kendővel, valamint csomagtól függően egy fejhallgatót, vagy egy notebook-hűtőt.

Mio MiVue C312: Autóvezetésnél bármikor megtörténhet a baj, ezért kifejezett előny, ha erről videofelvételed is van, bizonyítva azt, hogy pontosan mi is történt. A Mio kamerája megbízhatóan rögzíti az utadat, ha pedig balesetet érzékel, le is védi azt a felvételt, hogy mindenképpen meglegyen a későbbi visszanézésre is.

LAMAX Dots2 Touch: Talán az elmúlt időszak legnépszerűbb kiegészítője a TWS fülhallgató, vagyis a teljesen vezeték nélküli füles. A LAMAX kütyüje ráadásul kicsi és nagyon sokáig bírja egy töltéssel, így ideális társ utazásnál - legyen az akár egy városi buszozás, vagy egy világkörüli túra.

Most bármelyik ajándékunk a tiéd lehet, mindössze annyi a dolgod, hogy ide kattintasz és a PC World Max nyári előfizetői akciójában kiválasztod a számodra legjobban tetsző ajándékot. Az ajándék minél előbbi eljuttatását hozzád mi megoldjuk!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.