Hirdetés

Minden kiszivárgott a Samsung új fitneszkarkötőjéről, ami már majdnem okosóra lesz



|

Idő előtt lelepleződött a Galaxy Fit3, ami jóval komolyabb terméknek ígérkezik a felmenőinél.

Hirdetés

A hordható eszközök piacán is nyomuló Samsung még 2020-ban küldte boltokba a Galaxy Fit fitneszkarkötő második generációját, így régóta esedékes lenne a termék frissítése. Egy ideje már keringtek is a pletykák arról, hogy hamarosan bemutatkozhat a Fit3, amit végül nem egészen hivatalos keretek között ismerhetett meg a nagyközönség. A GSMArena beszámolója alapján ugyanis a Samsung Egyesült Arab Emírségekben működő ága véletlenül idő előtt élesítette az aktivitásmérő termékoldalát, így minden gyári adat, valamint képi és videós anyagok is nyilvánosságra kerültek a készülék tényleges bemutatója előtt.

Ezek alapján a Galaxy Fit3 1,6 hüvelykes, 256 x 402 pixeles felbontású AMOLED kijelzővel érkezik, és több mint 100 különféle aktivitást követhetünk vele, akár 13 napos üzemidővel. A Galaxy Fit2-nél jóval fejlettebbnek ígérkező eszköz alumínium tokozást kapott, amivel mindössze 18,5 grammot nyom és IP68 védelemmel is rendelkezik.

Hirdetés

A Fit3 repertoárjában alvás-és szívritmusfigyelés is található, valamint esésérzékelésre is képes lesz, továbbá szükség esetén értesíti a tulajdonos által megadott vészhelyzeti kontaktokat. Ezzel pedig még nincs vége: az aktivitásmérő a bejövő értesítéseket is kezelni fogja, a kapcsolt okostelefonunkon keresztül előre megadott üzeneteket is küldhetünk vele, illetve a fogadott hívások megszakítására is alkalmas lesz.

Az okoskarkötő ráadásként több mint 100 egyedi számlapot fog tartogatni, amit az alábbi videó illusztrál.

A teljes értékű okosórákhoz képest ugyanakkor kompromisszumot jelent, hogy a Fit3-ba nem kerül GPS és NFC, valamint a harmadik felektől származó alkalmazásokról is le kell mondanunk. A szivárgás arról árulkodik, hogy legalább 3 színt (fekete, fehér, rózsaszín) kapunk, a mágnesesen csatlakozó gyári gyorstöltővel pedig 30 perc alatt 65%-ra pumpálható a karkötő akkumulátora.

A nyilvánosságra került információk sajnos nem érintik a Galaxy Fit3 árát és megjelenési dátumát, de a következő napok során valószínűleg megtörténik a hivatalos bejelentés, a fennmaradó kérdésekre is választ adva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.