Hirdetés

Most már mindenki számára elérhető az új Bing



|

Mostantól nem kell feliratkozni a várólistára, szabadon hozzáférhetővé vált az új Bing.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott a ChatGPT, az OpenAI által fejlesztett generatív nyelvi modell, amivel egy saját felületen keresztül lehetett beszélgetni a legkülönfélébb témákról, és miközben megdöbbentően jól kommunikált bizonyos témákkal kapcsolatban, olykor nagyon banális hibákat is elkövetett.

A Microsoft az első felragyogás után jelentette be, hogy a mesterséges intelligenciát beépítik a keresőjükbe, amivel a Bing már nem csak egy keresőmotor lesz, hanem egy internetes asszisztens is.

Hirdetés

Természetesen ez hatalmas változás volt, így kellett egy tesztidőszak, ami során szép lassan engedtek rá a keresőre egyre több felhasználót. Mint kiderült, erre tényleg szükség volt, hiszen a Bing  "mentálisan" teljesen összeomlott, sőt, állítólag a Microsoft alkalmazottjait is megfigyelte. Nem kicsit para kijelentéseket tett.

A várakozásnak azonban most vége, a Microsoft ugyanis látszólag már most mindenki számára elérhetővé tette az új, már GPT-4-es nyelvi modellel üzemelő Binget. Ugyan a weboldalon még mindig a "csatlakozz a várólistához" gomb jelenik meg, a visszajelzések alapján szinte mindenki azonnali hozzáférést kap a kereső csevegő üzemmódjához.

A Microsoft egyébként ma délután egy újabb eseményt tart, ahol valószínűleg újabb fontos bejelentéseket tesznek majd a Binggel kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.