Hirdetés

Most már telefonon is fel lehet hívni a ChatGPT-t



|

Újabb különleges felhasználási módját találták meg a ChatGPT-nek.

Hirdetés

Az OpenAI által készített ChatGPT-t egy fizetős API-n keresztül bárki felhasználhatja a saját szoftverében, akár ahhoz is, hogy telefonhívásokat bonyolítson a mesterséges intelligencia. Eredetileg Samként indult, aztán végül Call Annie néven lett publikálva az a ChatGPT-re épülő mechanika, ami hanggal ruházza fel az OpenAI nagy nyelvi modelljét, sőt, az utasításokat is rögtön megérti.

A fejlesztők egyébként valószínűleg nem tudtak a névvel dűlőre jutni, mert a gép még mindig Samanthaként mutatkozik be. De ez legyen a legkisebb probléma az egésszel. 

Hirdetés

Mikor valaki megcsörgeti a +1-640-225-5726 telefonszámot, a következő üzenettel mutatkozik be az MI (nyilván eredetileg persze angolul):

"Hello, itt Samantha. Beszélgethetünk a napodról, vagy segíthetek neked új dolgokat megtanulni. Átléptetheted ezt az üzenetet, megnézheted a felhasználási feltételeket és lehetőségeket, ha feliratkozol a callsam.ai oldalon. Továbbá a hívásodról leirat készül, illetve néha lehet, hogy rossz választ adok, de kérdezhetsz tőlem bármit."

Ezután már csak beszélgetésbe kell elegyednünk vele, de a válaszaitól ne várjunk nagy meglepetést, nagyon hasonlóan reagált, mint az írásos társai. Vannak azonban nagyon hasznos felhasználási módjai is: ugyan csak angolul működik, egy idegen nyelvű állásinterjút például tökéletesen lehet vele szimulálni, ha el tudunk tekinteni a kissé robotikus beszédtől és a véletlenszerűen előforduló furcsa összeomlásoktól.

A Call Annie két másik opcióval is rendelkezik. Interneten is "felhívhatjuk" az MI-t, vagy letölthetjük Apple eszközökön az alkalmazásukat, amin keresztül még vizuális elemekkel is kiegészül a beszélgetés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.