Hirdetés

Ennyibe kerül majd Európában a 2019-es Motorola Razr



|

Európába is jön az összehajtható Motorola Razr, és végre az is kiderült, hogy mennyiért lehet majd hozzájutni.

Hirdetés

Erősen megoszlanak a vélemények a Motorola 2019-es Razr összehajtható mobiljával kapcsolatban. Egyesek szerint ez a forma jelenti a kategória jövőjét, mások szerint csúfos bukás lesz a próbálkozás. A következő hónapokban kiderül. Amerikában elvileg januártól, 1500 dollárért lesz vihető a mobil. 

Hirdetés

Az európai megjelenésről és árról folyamatosan mentek a találgatások, míg végül kiszivárgott a konkrét összeg is. A GSMArena jelentése szerint 1600 euróba kerül majd Európában a 2019-es Motorola Razr. Sajnos a Motorola további információkat nem közölt a lappal, csupán annyit, hogy bizonyos országokban lesz kapható a mobil. 

A briteknél az EE kínálja majd például, az előrendelések pedig bár elindulnak decemberben, a kiszállításokra csak januárban kerülhet sor. Olaszországban szintén ez a helyzet. 

Állítólag Németországban, Svédországban is Hollandiában is kapható lesz a Motorola Razr. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.