Hirdetés

Nagyon sokan fognak örülni a Reddit új funkciójának



|

Az ilyenfajta tartalmakra is nagy igény van a platformon.

Hirdetés

Ugyan Magyarországon nem tartozik a mainstream közösségi oldalak közé, a Reddit az egyik legmeghatározóbb felület az óceánon túl. Sokaknak ez az elsőszámú hírforrása, szórakoztató felülete, a specifikus közösségek pedig nagyon segítőkészek a különböző problémákkal kapcsolatban.

A Redditen továbbá az NSFW (tehát felnőtt) tartalmak sem tiltottak, eddig azonban ezekkel kapcsolatban volt egy kis megkötés.

Hirdetés

Korábban az ilyen felnőtteknek szóló tartalmak egy külső weboldalra, az Imgurra voltak feltöltve, ez azonban nemrégiben megváltoztatta a felhasználói feltételeit, és kitiltotta az NSFW tartalmakat. A Reddit mobilos applikációja eddig is lehetőséget biztosított felnőtt tartalmak feltöltésére, az asztali felületen azonban erre eddig nem volt lehetőség. Az Imgur szabályváltoztatása azonban kényszerhelyzetet szült.

A Reddit erre reagálva bejelentette, hogy hamarosan már az asztali felületen is elérhetővé teszik az NSFW tartalmak feltöltését, így támogatva ezeket a subredditeket, hiszen így nem kell a tartalomgyártóknak egy külön lépcsőt beiktatniuk a jövőben a tartalmaik feltöltésekor.

A közösségi felület nemrégiben bejelentette, hogy a Twitterhez hasonlóan, ők is fizetőssé teszik az API hozzáférésüket. Ez leginkább a harmadik féltől származó klienseket érinti, szóval logikus, hogyha már valahonnan elvesznek, valamit vissza is adnak a közösségnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.