Hirdetés

Napi büntetés: itt a gép, amivel már távolról is lehet csókolózni



|

Az elsőre szörnyen bizarrul ható eszköz Kínában készült, gyakorlatilag egy robotszájról van szó.

Hirdetés

A Csiangszu tartomány egyetemén kifejlesztettek egy eszközt, ami a távkapcsolatban élők számára akár még érdekes is lehet, ha nem okoz nekik problémát, hogy egy szilikonpárnát kell az arcukba nyomniuk. A kütyü kész, szabadalmaztatták, sőt, 14 ezer forintnyi jüanért már kapható is. A Global Times beszámolója szerint hetente többszáz csókgép talál gazdára a TaoBaón.

Az eszköz mögött álló fő kutató, Csien Csung-li a Global Timesnak arról is mesélt, mi motiválta, hogy megalkossa az eszközt:

"Az egyetemi éveim alatt távkapcsolatban éltünk a barátnőmmel, és csak telefonon keresztül tudtuk tartani a kapcsolatot. Innen jött az inspiráció, hogy megalkossuk az eszközünket."

Hirdetés

Az új megoldásnak az emberi szájhoz hasonló szilikonpárnákat és nyomásérzékelőket használ ahhoz, hogy a lehető legjobban tudja szimulálni a párok ajakmozgását. 

Nem ez azonban az első hasonló próbálkozás, 2016-ban már készítettek egy Kissenger nevű készüléket, ám az sokkal kevésbé fejlett megoldásokat alkalmazott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.