Hirdetés

Napi büntetés: megjött a Reddit évértékelője, de nincs benne sok köszönet



|

Senki nem érti, mi alapján válogatott a rendszer posztokat és közösségeket, pláne olyan posztokat, amik a Reddit szerint fontosak voltak egy-egy felhasználónak.

Hirdetés

Ahogy számos egyéb közösségi és streaming platform, a fórumként működő Reddit is készített felhasználóinak egyéni évértékelőt, amiből megtudhatják, hány banánnyi távolságot görgettek idén, mely közösségekhez csatlakoztak, milyen posztok voltak számukra fontosak. Természetesen az összefoglalóknak külön subredditje is született, az r/recap, ami tele van mókás és szörnyű screenshotokkal.

Azt például látszólag senki nem érti, hogy a "Maybe your heart is elsewhere" ("Talán máshoz húz a szíved") felirat mellett feltüntetett subredditet mi alapján válogatta ki a rendszer. A legnépszerűbb elmélet szerint ez a dia egy olyan közösséget ajánl, amihez az adott felhasználó nem csatlakozott, de járt ott - nekem például az r/QuidditchChampionsWB-t, a készülő kviddicses játék subredditjét javasolja.

Hirdetés

Ugyancsak kérdéses, hogy a "This meant a lot to you" ("Ez sokat jelentett neked") oldalon látható posztot hogyan választja ki - sokaknál ez egy olyan bejegyzés, amivel azon túl, hogy esetleg megnyitották, nem léptek interakcióba, nem szavaztak rá, nem kommenteltek hozzá.

A végén egyébként generál egy karakterkártyát is, rajta egy képességgel (én például +1 koncentrációt kapok minden megnyitott böngészőfül után), és a top 3 közösséggel. Ez kimondottan jópofa.

Alább néhány példa arra, miért nem volt jó ötlet így elkészíteni ezt a recapet.

Oof
byu/yabigboi802 inrecap

Nice
byu/defiance_of_divinity inrecap

What is this supposed to mean 😭 😭 😭
byu/KingBreadx inrecap

Különösen szép ez a poszt, ami a Reddit fejese, Steve "spez" Huffman elleni kampány részeként került ki.

This is amazing
byu/Death_Ma5ter inrecap

Az r/recap tele van még hasonló bejegyzésekkel, a linkre kattintva bárki elütheti ezek böngészésével a délutánját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.