Hirdetés

Novemberben jön az összehajtható Huawei mobil



|

Tovább késik a Huawei Mate X, illetve kiderült az is, hogy már készül az utódja.

Hirdetés

A Huawei egy sajtótájékoztató keretében beszélt a Mate X okostelefon jövőjéről, rossz és jó hírei egyaránt voltak. Az összehajtható mobil megjelenését sajnos megint elhalasztották, ezúttal szeptemberről novemberre. 

Hirdetés

A Mate X egy módosított dizájnnal jelenik majd meg, remélhetőleg tovább már nem csúszik a piaci debütálása. A Huawei szerint van még néhány nehézség, amelyeken jelenleg is dolgoznak, hogy a novemberi megjelenés már zökkenőmentes legyen. 

A mérnökök több ponton is módosították az eredeti készüléket, áttervezték a Falcon zsanért és a bekapcsológombot is vékonyabbra vették. 

A kínai óriás elárulta továbbá, hogy már készül is az eszköz utódja, amely már jövőre megérkezhet. Több kijelzőt hoz majd magával az utód, a fém hátlapot üvegre cserélik, vagyis ez alá is képernyőt építhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.