Hirdetés

Nyaralni mész? Miért ne írhatná meg a válaszüzeneted egy izlandi ló?



|

Az automatikus válaszok unalmasak, de ha egy izlandi lóval íratjuk meg őket, mindjárt jobb kedve lesz mindenkinek, aki a nyaralásunk alatt próbál minket levelekkel zargatni.

Hirdetés

Ha elutazni nem is, reméljük, szabadságra menni azért mindenki tud majd a nyáron, kell az elmének a digitális detox. Régóta lehetőséget nyújtanak az e-mail-szolgáltatók arra, hogy automatikus válaszüzenettel közöljük mindenkivel, aki megkeres minket, hogy csak sokára fogjuk látni az üzenetét, legyen türelemmel. Nem kell ezt túlbonyolítani, elég, ha a visszatérésünk dátumát közöljük - vagy mégsem?

Az izlandi turisztikai ügynökség szerint ez kevés, így lehetőséget adnak arra, hogy egy óriási billentyűzeten táncoló helyi ló segítségét kérjük.

Hirdetés

Technológiai szakemberek egy nagy billentyűzetet építettek, lóoktatók pedig megtanították az állatokat arra, hogy koordinálatlanul ugráljanak a gombokon, így a végeredményként kapott szöveg természetesen teljesen értelmetlen lesz, bár az ügynökség azt állítja, a lovak ismerik a legújabb buzzwordöket is, és "a főnököd észre sem veszi majd a különbséget".

A szolgáltatás teljesen ingyenes, ezen a weboldalon kérhető saját e-mail, amit három ló (Litla Stjarna frá Hvítarholti, Hrímnir frá Hvammi vagy Hekla frá Þorkellshóli) egyike fog nekünk megkomponálni. Meg kell adnunk kereszt- és vezetéknevünket, visszatérésünk időpontját, és e-mail címünket, aztán vármi, hogy befejeződjön a trappolás. Az üzenet angolul összefoglalja, hogy kiszerveztük (outsourced helyett outhorsed, de meg sem kísérelném lefordítani) a feladatot, majd olvasható a ló által bepötyögött írás is.

Akit érdekel, mennyi energiát igényelt, hogy ez működjön, annak az alábbi videót tudjuk ajánlani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.