Hirdetés

Okostelefon-elvonóra küldene a Nissan



|

A Juke-ba tervezett Signal Shield minden jelet blokkol, ezáltal zavartalan autózást garantál.

Hirdetés

Mind tudjuk, hogy okostelefont használni és nézegetni elég veszélyes dolog autóvezetés közben. Sokkal jobb, ha az útra figyelünk, és nem a készülékre. 

Hirdetés

Egyes tanulmányok szerint még a kihangosítók használatával is nagyon elterelődnek a sofőrök, de persze a legveszélyesebb az üzenetküldők használata. 

A Nissannak van egy ötlete, hogyan lehetne garantálni a zavartalan autózást. Digitális detoxot ígér a gyártó: egy olyan rekeszt építene a Juke-ba, ami blokkol minden mobilos jelet. 

A Signal Shield gyakorlatilag egy átalakított könyöktámasz, amely blokkolja az összes mobilhálózati, Bluetooth- és WiFi-jelet. Ezzel megakadályozza, hogy a sofőrt bármi megzavarja vezetés közben. 

Ez gyakorlatilag a Faraday-kalitka modern kiadása, amely a videó alapján éppen olyan hatékony. 

Egyelőre persze csak koncepcióról van szó, azt nem tudni, hogy a Nissan tényleg felszerelné-e ilyen könyöktámasszal az autóit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.