Hirdetés

Október 15-én jöhetnek a Google Pixel 4 mobilok



|

Sorozatosak a szivárgások a Google következő csúcsmobiljairól - ezek valamikor októberben debütálnak.

Hirdetés

Az elmúlt évek alapján tudtuk, hogy idén is októberben jönnek az új Google Pixel mobilok, erre pedig kiváló bizonyíték, hogy az utóbbi napokban gombamód megszaporodtak az ezekkel kapcsolatos szivárgások

Hirdetés

Evan Blass, a megbízható szivárogtató úgy tudja, hogy a Google október 15-én rántja le a leplet a Pixel 4 okostelefonokról. 

Fotók és videók számos forrásból kerültek elő az elmúlt napokban, ezek mind megerősítik a három oldalon vékony kávát és a vaskos felső keretet. 

A Pixel 4 XL állítólag Snapdragon 855-öt kap majd (a simát), 6,23 hüvelykes kijelzővel, 3040 x 1440-es felbontással. Mindkét modellbe 90 Hz-es kijelzőt és 6 GB RAM-ot építenek majd, a normál kamerát ezúttal egy telefotós egészítheti ki. Az akkuk mérete 3700 és 2800 mAh lesz, értelemszerűen Android 10-zel jönnek az újdonságok. 

A vaskor felső sávra pedig a Face ID-szerű arcfelismerés és a Soli radarszenzorok (mozgásérzékelés) miatt van szükség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.