Hirdetés

Különleges Bosszúállók-kiadást kap a OnePlus 6



|

Nem csak a mozivásznakat szállják meg egyre nagyobb számban a szuperhősök, a mobilvilágba is betörnek: májusban például a frissen bemutatandó OnePlus 6 érkezik ilyen limitált kiadásban.

Hirdetés

A OnePlus kiváló példája annak, hogy szinte a semmiből betör egy addig ismeretlen gyártó, és pár év alatt a mobilpiac egyik legnagyobb nevei közé rakétázik (az összes "klasszikus" szereplő nagy csodálkozására). A régóta várt új modellt nagyjából két hét múlva mutatják be hivatalosan (Londonban május 16, Indiában május 17 lesz az időpont), és akinek csupán a telefon saját tulajdonságai nem jelentenének elegendő vonzerőt, kapnak egy extra kiadást is.

Hirdetés

A OnePlus 6 x Marvel Avengers széria nevéből egyértelműen kiderül, hogy a manapság új résszel bővült Marvel-féle Bosszúállók sorozat ihlette. Alapvetően a kinézet változik természetesen, a OnePlus 6-os normál változatának üveg hátlapja helyett itt a szuperhősök kosztünjeinek mintájára emlékeztető borítás lesz. Az előzetes pletykák szerint az Alert Slider csúszka ezen a telefonon átkerül a készülék túloldalára.

A "különkiadásról" árat még nem tudni, ahogy azt sem, minden piacon (tehát nálunk is) megjelenik-e ez a speciális széria. Egy korábbi modell, a OnePlus 5T annak idején egy Star Wars témás kiadással extrázott, ám ehhez még viszonylag körülményes direkt rendeléssel lehetett csak hozzájutni mifelénk. Reméljük, hogy ezúttal egyszerűbb lesz rátenni a kezünket a Bosszúállók-mobil egy példányára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.