Hirdetés

Régóta követelt változásokat hozhat az iPhone 14



|

Előre szaladt a pletykavonat, egy friss szivárgás már a jövő évi modellekről jósol.

Hirdetés

Csak néhány napja vált hivatalossá, hogy szeptember 14-én, vagyis kedden mutatkoznak be az idei iPhone-ok, ez azonban nem akadályozza meg a szivárogtatókat abban, hogy máris a 2022-es újdonságokat boncolgassák.

Ming-Chi Kuo elemző például nemrég a jövőre érkező iPhone SE-ről beszélt, most pedig Jon Prosser, a Front Page Tech alapítója eresztett el egy sor merész pletykát az iPhone 14-szériáról.

Hirdetés

Prosser szerint a következő generáció dizájnja két régóta követelt változtatást is megvalósít. Eltűnik a kijelzőbe belógó szenzorsziget (notch), helyén egy apró lyuk lesz csak, a vastagabb háznak köszönhetően pedig a kamerák is belesimulnak majd a hátlapba, amire az iPhone 5S óta nem volt példa.  

Ezenfelül titán keretet is kaphatunk, az iPhone 4-ről ismert kerek hangerőszabályzó gombokkal. Visszatérhet továbbá a hosszúkás kialakítású hangszóró/mikrofon páros is a pontokból álló elrendezés helyett, a közéjük beszúrt Lightning-csatlakozó viszont maradhat, Prosser legalábbis úgy tudja, hogy az Apple még jövőre sem fogja bevezetni az univerzálisabb USB-C szabványt.

Az információk alapján a szivárogtató egy sor rendert is közzétett, amelyeken jól megfigyelhető a finomított dizájn:

Prosser annyiban puhítja a jóslatát, hogy a jövő őszi rajtig még szerinte is változhatnak a formaterv részletei, ám azt magabiztosan állítja, hogy nagy vonalakban az általa felvázolt dolgokra kell számítanunk.

Ami pedig az esélyeket illeti, Prosser pontosságát 74,3 százalékosra értékeli az AppleTrack, amivel az ügyesebb szivárogtatók közé tartozik. Legutóbb például hetekkel korábban elárulta az iPhone 13 bejelentésének dátumát, előtte pedig sikeresen tippelte meg az iPhone SE árát és színeit, valamint a színes iMacek érkezését is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.