Hirdetés

Retró kvíz: mennyire emlékszel a Windows XP-re?



|

A jó öreg Windows XP különleges gyöngyszem volt a Microsoft történelmében, most kvízünkkel megtudhatod, mennyire hagyott nyomott benned.

Hirdetés

Éppen a napokban írtunk arról, hogy egy német, Dietmar nevű modder megpróbálta működésre bírni a Windows XP Professional SP 3 változatát egy olyan ősrégi gépen, amiben a jó öreg 90 MHz-es Intel 486-os processzor zakatol. A szerkesztőséget egy emberként öntötte el a nosztalgia, így elő is kerestük Windows XP kvízünket, hogy kiderüljön, ki mennyire emlékszik még a legendás operációs rendszerre.

Szeretnénk azt mondani, hogy a nyertes egy ilyen XP pulóvert kap, de be kell érnünk az elért pontszámok örömével. A feladat nem bonyolult: összesen tíz kérdést kapsz, melyeknél négy-négy felkínált válaszlehetőség közül kell rábökni az egyetlen helyes megfejtésre. 

Hirdetés

Ha végeztél a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedj el az elért pontszámotokkal, illetve témaötleteket is nyugodtan dobj be, hátha meg tudunk még lepni valami érdekes kihívással, kvízzel a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.