Hirdetés

Felrobbant az iPhone akku, mert beleharapott a vevő



|

A gyártók sokféle védelmet beépítenek az eszközeikbe, de ahogy klasszikus mém-formában mondhatnánk, "az ellen nem véd", ha valaki... nos, nem okos.

Hirdetés

Egy kínai boltban rögzítette a furcsa eseményt az egyik biztonsági kamera, és persze máris tele van a felvétellel az egész internet. Sokféle telefonos öngyulladást, robbanást láthattunk már, de itt tényleg olyasmi váltotta ki a dolgot, amire valószínűleg semmilyen gyártó nem volt felkészülve.

Hirdetés

A videón jól látható, hogy a polcnál válogató fiatalember közelről nézegeti a pótakku dobozát, majd egyszer csak fogja magát, és egy embereset harap rá. Még szerencséje, hogy nem tartotta a szájában sokáig, ugyanis a harapás utáni másodpercben az eszköz egy látványos robbanással "hálálta meg" a túlzott érdeklődést, tessék megcsidálni mindezt a videóban:

Hogy mi késztethette az illetőt erre a húzásra, arról csak találgatni lehet. Az egyik elmélet szerint így akart meggyőződni arról, hogy az akku eredeti, és nem valamilyen hamisítvány, amire egyébként a távol-keleti piacon nagyon is sok példát látunk. Szép gondolat, de a fene tudja, hogy harapásra meg tudnék-e különböztetni egy eredeti akkumulátort egy utángyártottól...

Mindenesetre a hírek szerint a boltban senkinek nem történt baja, még a harapdáló is megúszta sérülés nélkül. Bár esélyes, hogy az akkut azért csak kifizettették vele a végén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.