Hirdetés

Samsung Galaxy S21-ed van? Hamarosan kipróbálhatod az Android 12-t



|

A Samsung csúcskészülékével büszkélkedőknek már nem kell sokat várniuk az új operációs rendszerre.

Hirdetés

Miközben egyes modellek még csak nemrég kezdték el megkapni a Samsung saját Android változatának, a néhány éve OneUI névre keresztelt grafikus felületnek 3.1.1-es változatát, már nem kell sokat várnunk a OneUI 4-re sem, ami az Android 12-re épül, és első körben a Samsung Galaxy S21 tulajok próbálhatják ki.

A jó hírt ma reggel közölték a Samsung koreai közösségi fórumán, majd nem sokkal később az amerikai oldalakra is kikerült. Bár pontos időpontot nem adtak meg, napokon belül elindulhat a béta program, ami a Galaxy S21, S21+ és S21 Ultra készülékeken elérhető.

Hirdetés

Azt pontosan nem tudjuk, mennyit vesz majd át a Samsung az Android 12 Material You dizájnjából, de hatalmas különbség várhatóan nem lesz a két kezelőfelület között. Ami biztos, hogy a Pixel-exkluzív, dinamikusan változó színtémákat (ezt ugye Dynamic Colornak hívja a Google) nem kapja meg a többi gyártó, legalábbis jelenlegi formájában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.