Hirdetés

Steammel erősítenek a Samsung okostévék



|

Házon belül lesznek streamelhetőek a Samsung okostévékre a PC-s játékok.

Hirdetés

Aki 2016-os vagy 2017-es Samsung okostévével rendelkezik, az immáron a tévéjén játszhat a PC-s játékaival. A Valve és a Samsung kiadták a Steam Link app bétáját, aminek hála a Steam házon belüli streamtechnológiája már használható. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy amíg a PC be van kapcsolva, a tévén lehet játszani a játékokkal, mindehhez pedig csak ugyanazon a WiFi- vagy Ethernet-hálózaton kell lenni. A PC-t nem kell átvinni a tévéhez, és Steam Link hardver sem kell a művelethez. 

Az app az 1080p-s videók streamelését 60 fps mellett támogatja, illetve a Steam Controllert is kezeli. Elvileg a 4K-s streaming és a további kontrollerek támogatása is közeledik. A PC Gamer szerint mindenesetre a Steam Controller támogatása jelenleg hibákkal teli, miközben a vezetékes Xbox 360 kontroller hibátlanul működik. 

A legjobb teljesítmény érdekében az Ethernetet vagy az 5 GHz-es WiFi-t ajánlják a fejlesztők. Természetesen a PC hardverei is közvetlen hatással vannak a teljesítményre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.