Hirdetés

Szélessávú netelérés kábelek nélkül, bárhol - szerezd be nagyon olcsón még ma!



|

Ezzel a kütyüvel olyan otthoni neted lehet, amit bárhová magaddal vihetsz és a kábelek miatt sem kell aggódnod. A Mercusys routere a PCW Max év végi előfizetői akciója keretében most ingyen a tiéd lehet.

Hirdetés

Otthoni netszolgáltatót leváltani nem egyszerű feladat, sőt, sokszor lehetetlen: ha csak egyetlen cég húzta el a kábelét lakásodig vagy házadig, meg van kötve a kezed. A szolgáltatóváltás azonban így sem lehetetlen - köszönhetően a modern mobiltechnológiáknak. A Mercusys routere ezt a szabadságot nyújtja neked, ráadásul mindezt úgy, hogy még csak helyhez sem vagy kötve, mindössze egy konnektorra van szükséged, így bárhová magaddal viheted otthoni hálózatodat.

Bitek az éterből

4G és 5G mobilszolgáltatást ma már mindegyik magyar szolgáltató kínál, ráadásul az árverseny is ismert fogalom (még ha nem is annyira kiélezett manapság). A szélessávú mobilinternet hatalmas előnye, hogy Magyarország területén már szinte bárhol elérhető, ráadásul sebességben és stabilitásban is felveszi a versenyt a kábeles szolgáltatásokkal.

Hirdetés

Biztosan osztottad már meg mobil előfizetésedhez tartozó netelérést okostelefonodon, ám ez nem a legkényelmesebb és leggyorsabb megoldás. A Mercusys MB110-4G eszköze ugyanerre képes, csak éppen profin. A kis méretű (9×9×15 cm), hófehér téglatest elején mindössze néhány LED található, kábelen pedig egyedül a tápellátást kell számára biztosítani.

A routerbe ugyanis SIM-kártyát kell helyezni, ezt követően csatlakozik a mobilhálózatra és a 3G/4G-s mobilelérést megosztja úgy, mintha az egy hagyományos otthoni netelérés lenne. Ez jelentősen leegyszerűsíti a telepítést, a router nincsen helyhez kötve (csupán konnektor kell a közelbe). Az MB110-4G 4G-s, vagyis LTE hálózatokra (vagy 3G-re) képes kapcsolódni, így maximális netelérési sebessége 150 Mbit/s. Ezt a router egy Wi-Fi 4-es központként funkcionálva osztja meg, egyszerre akár 32 eszközzel is. Ezen felül a hátoldalon két LAN portot is találsz, amelyekre szintén kapcsolhatsz eszközöket. Ugyanitt találsz két antennacsatlakozót, ha esetleg az integrált antenna nem lenne elegendő - ám erre csak nagyon ritka esetekben lehet szükség (a kiegészítő antennákat külön kell megvásárolni).

Az MB110-4G hagyományos routerként viselkedik, így a fontosabb beállításokat az eszköz böngészőben elérhető felületén végezheted el. Ha esetleg a 4G-vétel éppen nem lenne megfelelő, a hátlapi RJ45 portot WAN-ként is használhatod és hagyományos, kábeles internetelérést is megoszthatsz ezzel a routerrel. 

Szerezd meg ajándékba!

A Mercusys MB110-4G 4G/LTE-s Wi-Fi routert a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Ultimate éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.