Hirdetés

Tesla Cybertruck rendőrautókat akar egy amerikai polgármester



|

Amennyiben az Oklahoma államban található Tulsa városában épít gyárat a Tesla, akkor a polgármester Cybertruck rendőrautókat akar.

Hirdetés

G. T. Bynum, az Oklahomában található Tulsa polgármestere nemrég jelezte a nagyvilágnak, hogy amennyiben a Tesla náluk építi meg a jövőbeli Cybertruck Gigafactory gyárüzemét, akkor ő Cybertruck rendőrautókat akar látni a környéken. Még egy renderelt képet is megosztott az elképzeléseiről azután, hogy kiderült, a Tesla utolsó körös kiválasztásában játszik Tulsa városa. Ha Tulsa a befutó, akkor a polgármester szerint illik majd a helyi gyártású járműveket vásárolni. 

Hirdetés

Bár a konkrét helyzetre nem tért ki a polgármester, úgy gondolja, hogy a Tesla és Tulsa sok szempontból közös hullámhosszon van, és mindkettő olyanok alapították, akik nagyot álmodták, és mertek lépni, és a világot is igyekeztek új fajta energiával megváltoztatni, továbbá az emberekbe fektettek. 

A Tesla az új gigagyár helyszíneként Austint is fontolgatja még, illetve Nashville-ről is pletykáltak mostanában. A jelenlegi gigagyár alapján 10 000 munkásra is szükség lehet, a Cybertruck mellett a Model Y termelése is az ország középső részén zajlik majd, előbbié 2021-ben kezdődhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.