Hirdetés

Világszerte akadozik a Messenger



|

Már a reggeli órákban jelentkeztek a hibák, de a Meta azóta sem hárította el mindet.

Hirdetés

Bár a mögöttük álló techóriások szeretnék ezt elhitetni velünk, egyik közösségi oldal sem a világ közepe, ezért nincs abban meglepő, ha olvasóink jelentős része, esetleg a többsége nem szembesült azzal a kellemetlenséggel, amivel sokan mások viszont igen: péntek reggeltől rakoncátlankodni kezdett a Messenger. A világ minden tájáról érkeznek panaszok a Meta üzenetküldő alkalmazásának gyengélkedésével kapcsolatban.

A Downdetector alapján nemcsak a tengerentúlon tört borsot a felhasználók orra alá a Messenger, hanem hazánkban is. Jómagam ugyan nem tapasztaltam semmi különöset, de a kollégáim közül többen is jelezték, hogy valami nincs rendben, az ő ismerőseik szintúgy.

Hirdetés

Ezekből kiindulva a hibák sokfélék lehetnek kezdve attól, hogy egyszerűen nem mennek át az üzenetek, a csatolmányok. Olyan is előfordul, hogy amit közölnénk, annak csak egy része jut el a címzetthez, és az is gyakori jelenség, hogy nincs szinkronban egymással a PC-s kliens és a mobilos alkalmazás. Sőt még arra is volt példa, hogy mind a Messenger, mind a Facebook hírfolyama frissítésért könyörgött.

A Meta egyelőre nem reagált a csatornáin a kialakult helyzetre, ezért nem tudjuk, hogy mi okozza a fennakadásokat, sem azt, hogy mikor érhetnek véget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.