Hirdetés

A GeForce RTX 40-es szériára utalgat az Nvidia Twitter-fiókja



|

Hamarosan többet is megtudhatunk az Nvidia legújabb videokártyáiról.

Hirdetés

Az Nvidia bőrkabátos kapitánya, a vezérigazgató Jensen Huang a cég legutóbbi pénzügyi beszámolóján erősítette meg, hogy a szeptemberben esedékes GPU Technology Conference-en többet is elárulnak a GeForce RTX 40-es videókártyákat hajtó Lovelace GPU-król.

A vállalat által rendezett nemzetközi mesterséges intelligencia konferenciasorozat idei rendezvénye szeptember 19. és 22. között zajlik majd, Huang előadására pedig 20-án kerül sor, így már két hét sincs hátra a nagy leleplezésig. A műsorhoz közeledve a zöldek egy közösségi médiás poszttal csigázzák a kedélyeket.

Hirdetés

A Twitteren megosztott kedvcsináló videó a #ProjectBeyond kódnevet promózza, amiről ugyan elvileg nem tudjuk, hogy mit takar, de közvetlenül az Nvidia GeForce profilról publikálták, ezért valószínűleg nem egy újabb szuperszámítógépet, vagy MI-technológiát illetnek vele, hanem a régen várt következő generációs videokártyákhoz lehet köze.

Ezzel viszont egyelőre ki is fulladtak az izgalmak, a videóban semmi konkrétat nem láthatunk, eltekintve a Windows Media Player hőskorát idéző vizualizációktól. A korábbi évek alapján az sem valószínű, hogy a GTC hozza majd el a GeForce RTX 40-es vasak tényleges rajtját, arra jó eséllyel egy külön műsorral kerítenek sort.

A szivárogtatókra viszont addig is számíthatunk, a napokban például az egyik megjelenésre váró videokártya állítólagos hűtésrendszeréről láthattunk néhány érdekes képet, nem sokkal korábban pedig az RTX 4080-ról került elő egy feltételezett fotó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.