Hirdetés

A hardcore gamereknek ad okostelefont a Razer



|

Tőzsdére megy a Razer, a befolyó összegből pedig a hardcore gamereknek fejleszt okostelefont.

Hirdetés

A Nextbit felvásárlása után a Razer azt ígérte, hogy hamarosan egyedülálló dizájnnal és élménnyel rukkol elő a mobilpiacon. 6 hónappal ezután kiderült, hogy a cég Hong Kongban a tőzsdére megy, ebből pedig 5 milliárd amerikai dollárnak megfelelő összeg folyik be a vállalathoz. 

Hirdetés

A tőzsdei bevezetésből befolyó összeget a Razer a saját okostelefonjának a fejlesztésére költi (többek között). A készüléket kifejezetten a hardcore gamereknek tervezik majd. 

A Razer elvileg valamikor októberben megy a tőzsdére, a cég IPO-ja pedig a legnagyobbak között lesz, amelyek az ázsiai pénzügyi piacot hosszú ideje jellemezték. 

Érdekesség, hogy a Razer saját digitális pénzt is fejleszt, a zGoldot - ez a vállalat szoftverplatformján keresztül több mint 35 millió felhasználót szolgál ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.