Hirdetés

A HP-nak is van döbbenetes monitora



|

Az Omen X 65 nagyformátumú gamerkijelző mellett más érdekességeket is vitt a CES-re a HP.

Hirdetés

Láttuk már az Acer és az ASUS nagyformátumú gamerkijelzőjét, és úgy néz ki, hogy van ilyen a HP-nak is. Értelemszerűen ez is 4K-s, HDR-es, és 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozik. A gamergépeket G-Sync-támogatással szolgálja ki, az NVIDIA SHIELD pedig további extra a gigantikus monitoron, amely egyébként HDR10-képes. 

Hirdetés

A 65 hüvelykes behemót természetesen a CES-en is látható volt. Apró érdekesség, hogy valaki elfelejthette a tápegységet magával vinni, ezért végül egy ATX-es PSU-val trükköztek a szakemberek. Elvileg idén ősszel érkezik a hatalmas monitor, az ára addig titok. 

Szintén újdonság az Omen Game Stream, amely lehetővé teszi a gamereknek, hogy bárhol, bármikor játsszanak: az Omen asztali gépük erejét és teljesítményét bármilyen Windows 10-et használó eszközön hasznosítják, feltéve, hogy elég gyors az internetelérés. Az asztali gépből tehát felhőalapú játékszerver lesz, ami bárhonnan elérhető. 

Újdonság a Spectre x360 legújabb verziója, amelyre már korábban kitértünk (februártól, 1799 euróért vihető); illetve a Snapdragon 835-ös SoC-t használó Envy x2 után itt a második változat is, amiben Intel Kaby Lake-Y CPU kapott helyet. A hibrid tablet jobb teljesítményt kínál ezzel a processzorral, ami áprilisban érkezik, 999 euróért. Ebben is 12,3 hüvelykes, 1920 x 1080-as IPS kijelző van, a billentyűzet lecsatolható, és a digitális toll is támogatott. Az inteles modell vastagabb és nehezebb, de két USB-C portja van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.