Hirdetés

Alaptalan volt a támadás, a Noctua hűtői még mindig jók



|

A Gamers Nexus tesztjei alapján nem igaz, hogy a gyártó egyforma termékei között komoly különbségek vannak.

Hirdetés

A Noctua csapatát nemrég igen komoly vádak érték a közösségi oldalakon. A cégnél állítólag komoly gyártási problémák vannak, az egyforma hűtőventilátorok ugyanis közel sem egyformák. A vád szerint a Tajvanon és a Kínában készülő modellek eltérnek egymástól. 

Hirdetés

A problémát eredetileg egy Kendalf fedőnevű illető vetette fel a Redditen, hűtésbeli és zajbeli különbségekre hivatkozva. Azt persze már ott hozzátette, hogy elképzelhető, hogy egy konkrét szériával vagy más változóval volt probléma. 

Természetesen az internet hamar felkapta az új beszédtémát, és bár eredetileg nem akarták ostorozni a gyártót, az ügy hamar ebbe fordult át. Ezután rövid időn belül minden tele lett olyan hangokkal, hogy soha többé ne vegyünk Noctua terméket. 

A neves gyártó termékeit ennek nyomán alaposan letesztelte a Gamer Nexus, amely arra a következtetésre jutott, hogy a vádak alaptalanok. Az egyes modellek közötti eltérés messze a hibahatáron belül mozog, és megfelel a mai gyártási követelményeknek. 

Vagyis nincs miért aggódni, a Noctua kissé megtaposott fénye ellenére továbbra is a kategória egyik legjobbja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.