Hirdetés

Amíg a játékosok keseregnek, addig az Nvidia bevételei szárnyalnak



|

Habár a vállalat 2022-es pénzügyi évének első negyede még le sem zárult, már most remek számokkal büszkélkedhetnek.

Hirdetés

Továbbra is világszerte rengeteg játékos részesíti előnyben az Nvidia videokártyáit, még annak ellenére is, hogy mostanában nem egyszerű hozzájutni a vállalat valamelyik csúcskategóriás hardveréhez, hiszen a kriptobányászok alaposan bespájzoltak belőlük.

A hiány ellenére viszont pénzügyi téren nem igazán panaszkodhat az Nvidia, ami a jelek szerint nemcsak tavaly, de már idén is szép eredményeket tudhat magáénak.

Hirdetés

Az Nvidia nemrég ugyanis közölte a befektetőivel, hogy ugyan a 2022-es pénzügyi évük első negyedének még nincs vége, az erre az időszakra vonatkozó összebevételek már meghaladták a korábban megjósolt 5,3 milliárd dolláros mérföldkövet. A vállalat erős évet vetít előre, és várhatóan a kereslet továbbra is meghaladja majd a kínálatot, ami a mezei játékosok számára sajnos nem biztos, hogy jó hír.

Egyébként az első negyedévben a kifejezetten a kriptobányászoknak szánt GPU-k, vagyis a CMP-k iránti érdeklődés is alaposan megnőtt, hiszen az előre megjósolt 50 millió dollár helyett 150 milliós bevételt hoztak már ezek a vállalat konyhájára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.