Hirdetés

Bitang erős „láthatatlan” gamer PC-t villantott egy youtuber



|

A letisztult összeállítások kedvelői imádni fogják DIY Perks legújabb alkotását.

Hirdetés

Újabb őrült barkácsprojektbe vágott bele a DIY Perks YouTube-csatorna házigazdája, Matt, aki korábban már összedobott egy ultravékony PlayStation 5-öt, de a PlayStation Tablet koncepcióját is neki köszönhettük. Legutóbbi projektje során arra vállalkozott, hogy egy "láthatatlan" gamer PC-t építsen.

A szó szoros értelmében a gép persze nem láthatatlan. Matt célja csupán az volt, hogy egy olyan PC-t hozzon össze, ami beleolvad a lakótérbe, és nem zavar bele az összképbe. Ennek alapjául egy íróasztal, és annak rekesze szolgált, amibe sikerült belegyömöszölnie az egyébként igen combos komponensekkel szerelt masinát.

Hirdetés

Az összeállítás alapos tervezést és utánajárást követelt meg. Alumíniumlemezekre, egyedi zsanérokra, pneumatikus rugókra és számos egyéb apróságra volt szükség, miközben a szerkezet tömegét is szem előtt kellett tartani - elsősorban a 45 hüvelykes OLED-es kijelző mozgathatóságának érdekében.

A gépbe egyébként egy Intel Core i9-13900K processzor, egy ASRock Z790 PG-ITX/TB4 alaplap és egy Zotac GeForce RTX 4090-es kártya került, melyek áramellátásáért - a méretbeli korlátok miatt - két HDPlex 500W-os GaN-os tápegység felel.

Matt természetesen a folyamat teljes egészét dokumentálta, amiből egy közel 30 perces videó született, ahol részletesen mutatja be az alkatrészeket, az építés folyamatát, meg persze a nehézségeket, amik akadtak bőséggel. A videót alább találjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.