Hirdetés

Előkerült a GeForce GTX 1070 Ti első tesztje



|

Kiderült, hogy mit tud az NVIDIA újdonsága az Ashes of the Singularityben.

Hirdetés

Elvileg október 26-án már hivatalosan is bemutatkozik az NVIDIA legújabb, GeForce GTX 1070 Ti videokártyája, azonban addig is elkerülhetetlenek a szivárgások. 

Hirdetés

Valaki például hozzájutott egy mintához, amellyel le is mérte, hogy mire képes a grafikus vezérlő az Ashes of the Singularityben. 

A tesztgépben egy Intel Core i9-7900X CPU kapott helyet, és Extreme (1440p-s) beállítások mellett a kártya 6200-as pontszámot ért el a teszteken. 

Ezzel jelentősen megelőzi a GTX 1070 Ti a GTX 1070 körülbelüli 5400-as pontszámát, azonban elmarad a GTX 1080 nagyjából 7000-es eredményétől. 

Az új vezérlő egyébként stabilan 60 fps fölött tudott maradni a játékban, és hasonlóan a legfőbb vetélytárs Radeon RX Vega 56-hoz, ez is 1440p-s felbontás mellett hozza ki magából a legtöbbet. Elvileg azért 4K-s felbontásban is messze játszható élményt (több mint 30 fps) ígér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.